Over ons

Hi! Wat te gek dat je mijn website bezoekt, léuk!

Op deze pagina wil ik je graag iets meer vertellen over wie ik ben, en waarom ik doe wat ik doe… Lees je met me mee?

XoXo Robin

ANDERS DAN ANDERS….

Be Unique, dare to be Different!

Doe altijd dat waar je hart ligt

Opgegroeid in de bruidsmode, weet ik niet beter dan dat vormgeving & en prachtige materialen in de allerbeste kwaliteit samen een waanzinnig mooi resultaat kunnen bereiken… Ik ben dol op mooie designs, en vind het te gék dat ik dat nu met mijn eigen bruiden kan delen in mijn nieuwe bruidsmode-walhalla!

Wees nooit doorsnee

In veel bruidswinkels vind je dezelfde soorten trouwjurken, die ‘veilig’ zijn en bij iedereen passen maar heel veel op elkaar lijken. In BRUIDSSTUDIO | Robin is dat zeer zeker niét het geval! Ik vind het heerlijk om op nationale & internationale bruidsbeurzen de pareltjes te vinden die je eigenlijk bijna nergens anders kunt vinden.


Dat doe ik overigens het liefst samen met ANKii (mijn moeder, al ruim 20 jaar succesvol bruidsmode ondernemer én mijn grootste fan!)


En.., zodra al dat moois binnenkomt is, is het fantastisch om er mooie fotoshoots mee te doen.., op die manier creëer ik mijn eigen unieke content voor de website & socials media. NICE!

In for THE Adventure?

Natuurlijk ben jij degene die bepaalt welke kant je op wilt…, laten we dat zeer zeker eerst eens bekijken! In combinatie met jouw wensen & mijn expertise, zullen we uiteindelijk samen precies die ENE perfecte bruidsjurk voor jou vinden! Het is een avontuur waar je écht de tijd voor moet nemen…, dus maak tijdig een pasafspraak, dan kunnen we samen het avontuur aan gaan!

Bring your best Friends!

Uiteraard breng jij tijdens je passessie de mensen mee die voor jou belangrijk zijn.., en doe dat ook metéen de eerste keer - want de ervaring leert dat de meeste bruiden direct in de eerste passessie slagen! Hoe te gek is het, als jij dat moment met ze kunt delen!

Op de foto’s zie je Cooper.., mijn mopshondje en Grote Liefde hij is bijna altijd bij me. Er is een grote kans dat je deze leukerd ontmoet in de winkel.


SEE YOU SOON!


XoXo Robin Eijgenhuijsen | BRUIDSSTUDIO Robin

Jouw CBW-erkende bruidswinkel!

Bij het plannen van je bruiloft draait alles om perfectie. Je wilt dat elk aspect van je grote dag onberispelijk is, inclusief je droomjurk. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een bruidswinkel die aangesloten is bij CBW erkend, zoals Bruidsstudio Robin. Als toonaangevende bruidswinkel begrijpen we hoe cruciaal het is om onze klanten een zorgeloze en betrouwbare winkelervaring te bieden.Waarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een CBW-erkende bruidswinkel? Hier zijn enkele redenen waarom wij bij Bruidsstudio Robin trots zijn op onze aansluiting bij CBW erkend.

Kwaliteit en vakmanschap

Betrouwbare service

Financiële zekerheid

Geschillenregeling

1. Kwaliteit en vakmanschap: Als CBW-erkende bruidswinkel voldoen wij aan strenge kwaliteitsnormen. Onze collectie bestaat uit zorgvuldig

geselecteerde jurken van gerenommeerde merken en ontwerpers. Elke jurk is met vakmanschap vervaardigd en biedt uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Wij

streven ernaar om jouw droomjurk werkelijkheid te laten worden.


2. Betrouwbare service: Bij Bruidsstudio Robin staan we bekend om onze uitstekende klantenservice. Als CBW-erkende bruidswinkel bieden wij jou de zekerheid dat je kunt rekenen op eerlijke en transparante voorwaarden. CBW erkend stelt strikte eisen aan de algemene voorwaarden van de bruidswinkel, waardoor jij als klant beschermd wordt tegen eventuele geschillen. Ons professionele team staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren bij het vinden van de perfecte jurk.


3. Financiële zekerheid: CBW erkend biedt financiële zekerheid aan jou als bruid. Als je bij ons een jurk koopt, kun je erop vertrouwen dat je aanbetaling en eventuele restbetalingen veilig zijn. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de bruidswinkel, dan zorgt CBW erkend ervoor dat je niet met lege handen komt te staan.


4. Geschillenregeling: Het is geruststellend om te weten dat er een onafhankelijke geschillenregeling is wanneer je een CBW-erkende bruidswinkel kiest, zoals Bruidsstudio Robin. Mocht er een geschil ontstaan over bijvoorbeeld de levering of kwaliteit van je jurk, dan kan CBW erkend bemiddelen en tot een oplossing komen die voor beide partijen acceptabel is. Dit biedt jou als bruid gemoedsrust en vertrouwen.


Kortom, door te kiezen voor een CBW-erkende bruidswinkel zoals Bruidsstudio Robin, maak je een verstandige keuze voor je bruiloft. Je krijgt niet alleen toegang tot een uitgebreide collectie prachtige jurken, maar je kunt ook rekenen op kwaliteit, betrouwbare service, financiële zekerheid en een geschillenregeling.


Wacht niet langer en bezoek onze bruidsstudio om de jurk van je dromen te vinden. Bij Bruidsstudio Robin begrijpen we de waarde van jouw speciale dag en we zijn er trots op om deel uit te maken van het CBW-erkende netwerk. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte bruidsjurk die je stralend naar het altaar zal brengen!

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171