MAGGIE SOTTERO | ANNISTON CURVE

Laat je betoveren door de Anniston Curve trouwjurk van Maggie Sottero! Deze schitterende jurk, volledig gemaakt van glinsterend tule, zal je doen stralen op je grote dag.

Met een prachtige sweetheart halslijn legt deze jurk de nadruk op je decolleté op een elegante en romantische manier. De jurk sluit met een ritssluiting en de knoopjes voegen een verfijnde touch toe aan het geheel.

Maar dat is niet alles! Deze adembenemende jurk heeft ook nog eens zakken, waardoor je jouw essentials gemakkelijk bij de hand kunt houden.

Er zijn tal van voordelen aan verliefd worden. En een van die voordelen is dat je een onweerstaanbare glinsterende baljurk trouwjurk mag dragen op jouw beste dag ooit.

Om deze prachtige Anniston Curve jurk te passen en jouw droomlook te realiseren, nodigen we je uit om een pasafspraak te maken bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte jurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt, en om ervoor te zorgen dat je straalt op je grote dag.

Maak nu je pasafspraak en we kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171