MAGGIE SOTTERO | CHELSEA

Stap in de droomwereld van Maggie Sottero’s Chelsea, een betoverende A-lijn trouwjurk die de perfecte mix van modern en tijdloos vertegenwoordigt. De sweetheart halslijn omlijst elegant je decolleté, terwijl de zachte A-lijn het silhouet flatteert voor een romantische uitstraling.

Chelsea’s glamour wordt geaccentueerd door het gebruik van pailletten en glitter kant, wat een subtiele maar schitterende glans toevoegt. De magie van glitter tule zorgt voor een betoverende finish, waardoor elke stap een sprankelende herinnering wordt.

De scoop rug voegt een vleugje allure toe aan het geheel, terwijl de zij split met onderrokje een eigentijds en speels element toevoegt aan deze tijdloze schoonheid. Een uniek samenspel van stijl en comfort.

Om deze droomjurk te passen en jouw bruidsvisie tot leven te brengen, nodigen we je uit voor een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Onze ervaren consultants staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte trouwjurk die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en je laat stralen op je grote dag.

Maak nu je pasafspraak en begin jouw reis naar de perfecte bruidslook.

See you soon!

XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171