MAGGIE SOTTERO | EDWINA

Ontmoet de stralende Edwina van Maggie Sottero, een droom van een trouwjurk die jouw speciale dag perfect zal omlijsten. Deze A-lijn jurk is ontworpen om je natuurlijke schoonheid te accentueren en een tijdloos silhouet te bieden.

Met een diepe V-halslijn straalt Edwina onmiskenbare elegantie uit. Het lijfje is verfraaid met schitterende sequin kanten motieven die zich prachtig uitstrekken over de glitter tule. Dit zorgt niet alleen voor een adembenemende glans maar voegt ook een vleugje romantiek toe aan je look.

De diepe sheer organza-gevoerde achterkant van het lijfje voegt een vleugje sensualiteit toe, terwijl de kapel sleep voor een vleugje drama zorgt, perfect voor een sprookjesachtige bruiloft.

Deze jurk belichaamt perfecte harmonie tussen modern en klassiek. Het gebruik van de beste materialen en het vakmanschap van Maggie Sottero komen samen in Edwina, waardoor elke bruid straalt op haar grote dag.

Voor een persoonlijke ervaring, maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Hier helpen deskundigen je de Edwina-jurk passen, zodat je de magie van deze creatie zelf kunt ervaren.

Bereid je voor op een onvergetelijke bruidslook.

See you soon!

XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171