MAGGIE SOTTERO | JODIE

Stap in de betoverende wereld van Maggie Sottero’s Jodie – een droomjurk die alle elementen van tijdloze elegantie omarmt. Dit stuk belichaamt het zachte A-lijn silhouet, dat je figuur omarmt en een sierlijke beweging toevoegt aan jou grote entree. De diepe V-hals voegt een vleugje verfijning toe, waardoor een adembenemend decolleté ontstaat dat de aandacht trekt.

De jurk is gemaakt van pailletten en kralen die subtiel schitteren op de tule, wat resulteert in een jurk die fonkelt als geen ander. Elk detail is met zorg ontworpen, waardoor je straalt op je speciale dag.

De diepe V-rug voegt een vleugje allure toe terwijl de chapel sleep een onmiskenbaar koninklijke uitstraling geeft. Deze jurk is een samensmelting van modern design en tijdloze schoonheid, perfect voor de bruid die een vleugje glamour wil toevoegen aan haar trouwdag.

Wil je deze prachtige jurk passen en ervaren hoe deze perfect bij jou past? Maak nu een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de jurk die jouw dromen overtreft.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171