MAGGIE SOTTERO | LISBON

Welkom bij de prachtige wereld van Maggie Sottero, waar dromen werkelijkheid worden! Ontmoet de Lisbon, een meesterwerk onder de trouwjurken die je bruiloft zal transformeren in een sprookje.

Het sensuele fit-and-flare silhouet van de Lisbon omhelst je rondingen op de meest elegante manier, waardoor je een tijdloze, verfijnde uitstraling krijgt. De strapless sweetheart halslijn voegt een vleugje romantiek toe, waardoor je decolleté subtiel wordt benadrukt, terwijl de kathedraal sleep een majestueuze dimensie toevoegt aan je entree.

Wat deze jurk echt onderscheidt, is het gebruik van prachtige materialen. Het kant, de 3D-motieven en de glitter tule vormen samen een harmonieus samenspel van texturen en schittering. Elk detail draagt bij aan de unieke allure van deze jurk, waardoor je straalt als nooit tevoren.

De illusie kanten rug voegt een moderne en tegelijkertijd tijdloze touch toe aan deze betoverende creatie. Elk aspect van de Lisbon is doordrenkt met elegantie en stijl, en het dragen ervan zal je laten voelen als de prachtige bruid waarvan je altijd hebt gedroomd.

Ben je klaar om deze droomjurk in het echt te ervaren? Maak snel een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden en laat ons je begeleiden naar de jurk van je dromen. Jouw sprookje begint hier.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171