MAGGIE SOTTERO | MARLENA

Zoek je naar een adembenemende bruidsjurk die zowel modern als tijdloos is? Maak kennis met de Marlena trouwjurk van Maggie Sottero. Deze jurk is perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een fit and flare silhouet met een diepe V-halslijn en kathedraal sleep.

Het silhouet van deze jurk is ontworpen om je rondingen prachtig te omhelzen, en de diepe V-hals voegt een vleugje verleiding toe, terwijl de kathedraal sleep een gevoel van grandeur en elegantie creëert.

Wat deze jurk echt speciaal maakt, is het gebruik van 3D-kant en glitter tule. Het kant voegt een prachtige textuur en dimensie toe, terwijl de glitter tule subtiel schittert, waardoor je straalt als een echte bruidsprinses.

De diepe V-rug voegt nog een element van verfijning en stijl toe, waardoor deze jurk vanuit elke hoek bewonderenswaardig is.

Wil je deze adembenemende Marlena-jurk passen en ervaren hoe hij perfect bij jou past? Maak nu een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden, waar ons deskundige team klaarstaat om je te helpen bij het vinden van jouw droomjurk.

Bij Bruidsstudio Robin maken we jouw trouwdromen waar. Maak je afspraak vandaag nog en laat ons je begeleiden naar de jurk van je dromen.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171