MAGGIE SOTTERO | SCARLET LANE

Stap in de wereld van tijdloze elegantie met de Scarlet Lane trouwjurk van Maggie Sottero. Deze prachtige trouwjurk heeft een fit and flare silhouet, wat betekent dat de jurk nauw aansluitend is tot aan de heupen en vanaf daar subtiel uitloopt, waardoor een elegante vorm ontstaat. De halslijn is een subtiele scoop, die een vleugje ingetogenheid toevoegt aan de toch al verfijnde uitstraling van de jurk.

Een opvallend kenmerk van deze jurk is de prachtige V-rug, die een subtiele maar betoverende achterkant onthult. De jurk is gemaakt van stretch satijn, wat niet alleen voor een comfortabele pasvorm zorgt, maar ook een vloeiende beweging mogelijk maakt op jouw speciale dag.

Hoewel afgebeeld in het mysterieuze zwart, is de Scarlet Lane trouwjurk ook verkrijgbaar in klassiek ivoor en gedurfd rood, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste past bij jouw persoonlijke stijl en bruiloftsthema.

Wil je deze droomjurk passen en beleven hoe deze jouw schoonheid accentueert? Maak dan snel een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte jurk die past bij jouw visie voor die bijzondere dag.

Aarzel niet langer en laat ons samen werken aan het verwezenlijken van jouw bruidslook. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171