MAGGIE SOTTERO | SYDNEY

Ontdek de onmiskenbare elegantie van de Maggie Sottero Sydney trouwjurk, een meesterwerk dat jouw trouwdag transformeert tot een sprookje van stijl en glamour. Met een verleidelijk silhouet dat zich vormt naar je lichaam, combineert deze fit-and-flare jurk moeiteloos klassiek met eigentijds.

De diepe V-halslijn van de Sydney-jurk is een gedurfde keuze die je natuurlijke schoonheid accentueert. De kanten applicaties met lovers en kristallen voegen een vleugje romantiek en luxe toe aan het geheel, terwijl de glitter tule een sprankelende dimensie toevoegt die elk moment laat schitteren.

De kathedraal sleep van deze jurk is ronduit adembenemend. Terwijl je naar het altaar loopt, creëert de sleep een dramatisch effect dat je gasten sprakeloos zal laten.

De diepe V-rug met keyhole-details voegt een vleugje verfijning en sensualiteit toe, waardoor deze jurk een tijdloos en toch hedendaags meesterwerk is.

Wil je deze magie in het echt ervaren? Maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden en laat ons je helpen bij het vinden van de jurk van je dromen. Jouw trouwdag verdient niets minder dan deze tijdloze schoonheid.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171