MAGGIE SOTTERO | TEONA

Ben je op zoek naar de droomjurk voor je grote dag? Ontdek de betoverende Maggie Sottero Teona trouwjurk. Met zijn prachtige A-lijn silhouet, is deze jurk ontworpen om je te laten stralen als een prinses op je trouwdag.

De Teona trouwjurk heeft een elegante V-halslijn die je decolleté prachtig accentueert. Het materiaal is gemaakt van kantmotieven die schitteren op een onderlaag van sprankelende tule. Dit zorgt voor een subtiele maar schitterende glans die je zal betoveren en de aandacht van iedereen zal trekken.

De jurk heeft een kathedraal sleep, wat een vleugje drama en elegantie toevoegt. Dit maakt de Teona de perfecte keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een jurk die zowel klassiek als onvergetelijk is.

De rug van de Teona-jurk is een prachtige V-rug, waardoor je er net zo spectaculair uitziet van achteren als van voren. De aandacht voor detail in het ontwerp van deze jurk is werkelijk bewonderenswaardig.

Wil je deze prachtige trouwjurk passen en ervaren hoe hij jou laat stralen op je grote dag? Maak nu een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te assisteren bij het vinden van jouw droomjurk. Tot binnenkort!

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171