PRONOVIAS PRIVÉE | AMETRINE

Als het gaat om het vinden van dé trouwjurk die al je dromen tot leven brengt, is de Pronovias Privée Ametrine een absolute showstopper. Deze prachtige trouwjurk belichaamt tijdloze elegantie met een vleugje moderne flair, waardoor je op je grote dag straalt als nooit tevoren.

Het mermaid silhouet van deze jurk omhelst je rondingen op de meest flatteuze manier, terwijl de vierkante halslijn een ingetogen en verfijnde uitstraling toevoegt. De jurk heeft een adembenemende kathedraal sleep, die een lichte aanraking van majesteit toevoegt terwijl je naar het altaar schrijdt.

Gemaakt van prachtig kant, voel je de luxueuze textuur en elegantie bij elke beweging. De tattoo en illusie rug voegen een subtiele dosis van mysterie toe, terwijl de lange mouwen een vleugje bescheidenheid en sierlijkheid brengen.

Ben je klaar om deze droomjurk in het echt te bewonderen? Aarzel niet en maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte Ametrine-jurk, zodat je straalt als nooit tevoren op je meest speciale dag.

Laten we samen je trouwdromen waarmaken. Tot snel!

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171