PRONOVIAS PRIVÉE | DOLOMITE

Zoek je een bruidsjurk die je betovert en tegelijkertijd je persoonlijkheid weerspiegelt? Maak kennis met de adembenemende Dolomite van Pronovias Privée. Deze trouwjurk belichaamt tijdloze schoonheid met een eigentijdse twist, perfect voor bruiden die elegantie en stijl nastreven.

Het verfijnde A-lijn silhouet van de Dolomite flatteert elk figuur en zorgt voor een moeiteloos elegante uitstraling. De V-hals voegt een vleugje verfijning toe en laat ruimte voor een adembenemend decolleté, terwijl de kathedraalsleep een majestueuze touch geeft.

De bruidsjurk is gemaakt van prachtig lentejuelas-materiaal dat subtiel glinstert en de aandacht trekt terwijl je door het gangpad loopt. De elegante V-rug voegt een vleugje verleiding toe en zorgt ervoor dat je vanuit elke hoek straalt.

Een onverwachte twist komt in de vorm van een sierlijke split, waardoor je bewegingsvrijheid hebt terwijl je nog steeds een chique uitstraling behoudt.

Wil je de Dolomite van dichtbij ervaren? Maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden en laat ons je helpen bij het vinden van je droomjurk. Ons team staat klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je er op je speciale dag stralend uitziet.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171