PRONOVIAS PRIVÉE | EIRIAN

Wil je stralen op je grote dag in een trouwjurk die zowel tijdloos als betoverend is? Maak kennis met de adembenemende Eirian van Pronovias Privée. Deze jurk, met zijn elegante mermaid silhouet, is ontworpen om je figuur op de meest flatterende manier te accentueren.

De diepe V-halslijn voegt een vleugje verleiding toe, terwijl de kathedraal sleep een prachtige, majestueuze uitstraling biedt. Eirian is gemaakt van hoogwaardig tule en kant, wat een romantisch en weelderig gevoel toevoegt aan je look.

De diepe rug met corset details creëert een opvallende en sensuele achterkant, perfect voor de bruid die graag een statement maakt. Het semi doorschijnende karakter van de jurk voegt een subtiele en moderne twist toe aan het klassieke ontwerp.

Wil je deze prachtige Eirian trouwjurk passen en je droomlook creëren? Wacht niet langer en maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte jurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt, zodat je met vol vertrouwen kunt stralen op je huwelijksdag.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171