REBECCA INGRAM | ADDISON

Stap in de magie van jouw trouwdag met de Rebecca Ingram Addison jurk, een meesterwerk van elegantie en duurzaamheid. Deze prachtige trouwjurk belichaamt de perfecte combinatie van stijl en eco-bewustzijn, wat het een ideale keuze maakt voor moderne bruiden.

Het fit-and-flare silhouet omarmt moeiteloos je vrouwelijke vormen, terwijl de diepe V-halslijn een vleugje verfijning toevoegt aan je look. Het gebruik van Noivo gerecycled materiaal stretch satijn benadrukt niet alleen de luxueuze uitstraling van de jurk, maar laat ook zien dat schoonheid hand in hand kan gaan met duurzaamheid.

De diepe v-rug voegt een speels element toe, terwijl de chapel sleep een vleugje drama aan je entree geeft. Wat deze jurk nog specialer maakt, is het gebruik van lower-impact materialen, waardoor je niet alleen straalt op je trouwdag maar ook een positieve impact hebt op het milieu.

Wil je deze prachtige Addison-jurk passen en jouw droomlook realiseren? Maak dan nu een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte jurk die zowel jouw persoonlijkheid als je waarden weerspiegelt.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171