REBECCA INGRAM | BARBARA LYNETTE

Laat je betoveren door de prachtige Barbara Lynette trouwjurk van Rebecca Ingram! Met een gracieuze A-lijn pasvorm, straalt deze jurk pure elegantie uit.

De jurk is gemaakt van betoverende kralen kanten motieven die over glinsterende tule liggen, waardoor een sprankelend effect ontstaat. Het lijfje is prachtig versierd met kralen kanten motieven, die een vleugje luxe toevoegen aan de jurk.

Met een diepe V-halslijn creëer je een verleidelijk decolleté, terwijl de V-rug een prachtige en sensuele touch geeft aan het geheel.

Wat zeg je van een koninklijke behandeling? In deze sprankelende trouwjurk met bloemenkant en glinsterende geborduurde tule zul je niets minder ontvangen.

Stap in de Barbara Lynette jurk en voel je als een ware prinses op je trouwdag, omgeven door schittering en luxe.

Om deze adembenemende jurk te passen en jouw droomlook te creëren, nodigen we je uit om een pasafspraak te maken bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte jurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt, en om ervoor te zorgen dat je straalt op je grote dag.

Maak nu je pasafspraak en laat ons samen werken aan jouw onvergetelijke bruidslook.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171