REBECCA INGRAM | ERICA

Stap in de betoverende wereld van de Erica trouwjurk van Rebecca Ingram, een meesterwerk dat jouw trouwdag omhult met tijdloze elegantie en moderne flair. Met een sierlijk A-lijn silhouet omhelst deze jurk jouw figuur op de meest flatterende manier.

De diepe V-hals voegt een vleugje verfijning toe, terwijl de adembenemende chapel sleep een sfeer van koninklijke grandeur creëert. De glinsterende glitter tule, gecombineerd met verfijnde kanten bloemenapplicaties, geeft de jurk een subtiel sprankelend en romantisch karakter.

Wat deze jurk echt bijzonder maakt, is de diepe V-rug met illusie tule, waardoor een prachtig en delicaat effect ontstaat. Het spel van elegantie en sensualiteit wordt hier perfect in balans gebracht.

Wil je deze droomjurk passen en de magie ervan ervaren? Maak nu een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden, waar onze ervaren adviseurs je helpen de perfecte trouwjurk te vinden. Jouw trouwdag verdient een jurk die jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Bruidsstudio Robin en samen te werken aan het verwezenlijken van jouw bruidsvisie.

See you soon!

XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171