REBECCA INGRAM | MISSY

Ontdek de tijdloze elegantie van de Rebecca Ingram Missy trouwjurk – een meesterwerk van satijn perfect vormgegeven voor jouw grote dag. Het fit-and-flare silhouet omhelst gracieuze rondingen, terwijl de sweetheart halslijn een vleugje romantiek toevoegt aan je look.

Deze droomjurk onderscheidt zich met een kathedraal sleep, waardoor je een majestueuze aanwezigheid hebt terwijl je door het gangpad schrijdt. De scoop rug voegt een eigentijdse flair toe, terwijl de zichtbare belijning subtiel de contouren van de jurk accentueert, waardoor een prachtig visueel effect ontstaat.

De keuze voor hoogwaardig satijn als materiaal benadrukt de luxueuze uitstraling van de jurk, en de zorgvuldig vormgegeven details beloven een bruidsjurk die zowel tijdloos als hedendaags is.

Om deze betoverende jurk te passen en jouw droomlook te realiseren, nodigen we je uit om een pasafspraak te maken bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte trouwjurk die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, zodat je stralend en vol vertrouwen naar het altaar kunt lopen.

Maak nu je pasafspraak en laat ons samen de magie creëren die je verdient op je trouwdag.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171