REBECCA INGRAM | RAFI

Maak kennis met de Rebecca Ingram Rafi, een verfijnde trouwjurk die de perfecte balans vindt tussen elegantie en moderniteit. Als je op zoek bent naar een jurk die je figuur prachtig accentueert, dan is de Rafi met zijn fit and flare silhouet precies wat je zoekt. Deze jurk is ontworpen om jouw natuurlijke vormen te omarmen en te accentueren, waardoor je er op je trouwdag stralend uitziet.

De jurk is gemaakt van hoogwaardig crêpe en kant, wat zorgt voor een luxe en comfortabele pasvorm. De diepe V-halslijn voegt een vleugje sensualiteit toe zonder afbreuk te doen aan de verfijning van de jurk. De rug van de jurk heeft een diepe V-vorm, die je rug op een elegante manier onthult en zorgt voor een dramatisch effect wanneer je naar het altaar loopt.

Wat deze jurk extra bijzonder maakt, is de prachtige sleep die moeiteloos over de vloer zweeft en een vleugje grandeur toevoegt aan je uitstraling. De delicate kantdetails op het lijfje zorgen voor een romantische touch, terwijl de strakke lijnen van de crêpe stof een moderne twist geven aan de traditionele bruidslook.

Als je je kunt voorstellen dat je deze betoverende jurk draagt op je grote dag, waarom maak je dan niet een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden? Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk die jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171