SOTTERO and MIDGLEY | ANNIKA

Stap binnen in de betoverende wereld van de Sottero and Midgley Annika trouwjurk, waar dromen werkelijkheid worden. Deze jurk, een meesterwerk van elegantie en verfijning, is de belichaming van tijdloze schoonheid. Het fit and flare silhouet omhelst de vrouwelijke rondingen op een subtiele, maar adembenemende manier, waardoor je een onvergetelijke indruk achterlaat op je grote dag.

De scoop halslijn geeft een klassieke uitstraling, terwijl de jurk een vleugje moderniteit toevoegt met een bijpassende scoop rug. Het gebruik van het luxueuze Mari Faille-materiaal voegt een ongekende textuur en glans toe aan de jurk, waardoor je als een stralende bruid zult schitteren.

De kathedraal sleep voegt een majestueus element toe aan je entree, waardoor je een onvergetelijke indruk achterlaat terwijl je door het gangpad schrijdt. Elk detail van de jurk is doordacht ontworpen om je natuurlijke schoonheid te accentueren en je trouwdag te transformeren in een sprookje.

Wil je deze droomjurk van Sottero and Midgley ervaren? Maak nu een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden, waar ons toegewijde team klaarstaat om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte jurk. Jouw sprookjesachtige moment wacht op je!

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171