SOTTERO and MIDGLEY | ARIELLE

Ben je op zoek naar de perfecte trouwjurk voor je grote dag? Maak kennis met de Arielle, een prachtige creatie van Sottero and Midgley. Deze trouwjurk heeft alles wat je zoekt voor een onvergetelijke bruiloft.

Het silhouet van de Arielle is een ‘mermaid’, waardoor de jurk je rondingen op een elegante manier accentueert. De diepe V-rug voegt een vleugje verleiding toe, terwijl de kathedraal sleep een dramatisch effect heeft op je entree.

Wat deze jurk echt bijzonder maakt, is het materiaal. Het is versierd met lovertjes en kanten motieven, allemaal bovenop glinsterende tule. Dit zorgt voor een prachtige schittering en een unieke textuur die je nergens anders zult vinden.

De Illusion batteau halslijn voegt een vleugje subtiliteit en elegantie toe aan de jurk. Het lijkt alsof de kant en de huid naadloos in elkaar overgaan, wat een adembenemend effect creëert. De voorkant van de jurk is ook versierd met kanten motieven, wat het geheel nog specialer maakt.

Wil je deze droomjurk passen en ervaren hoe hij je laat stralen op je trouwdag? Maak dan een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171