SOTTERO and MIDGLEY | BARCELONA

Zoek je naar de perfecte trouwjurk die zowel elegantie als moderniteit uitstraalt? Ontmoet Barcelona, een prachtig ontwerp van Sottero and Midgley. Deze jurk is een droom die werkelijkheid wordt voor bruiden die op zoek zijn naar een harmonieus samenspel van klassiek en hedendaags.

Het silhouet van Barcelona is moeiteloos prinsesachtig. Met zijn betoverende mermaid-snit omarmt de jurk je rondingen, terwijl de sweetheart halslijn een vleugje romantiek toevoegt aan je trouwlook.

Een kathedraal sleep geeft je dat koninklijke gevoel terwijl je door het gangpad loopt, terwijl het gebruik van Mikado-materiaal zorgt voor een prachtige glans en textuur. De rechte rug van deze jurk voegt een gestroomlijnd element toe, dat perfect contrasteert met het weelderige silhouet.

Wat Barcelona echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om een optionele afneembare overrok toe te voegen. Hiermee kun je jouw look aanpassen, zodat je zowel de dramatische flair van een grote rok als de elegante eenvoud van de onderliggende jurk kunt ervaren.

Wil je deze adembenemende jurk passen en ervaren hoe deze je dromen tot leven kan brengen? Maak nu een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt, zodat je kunt stralen op je grote dag.

Bereid je voor op je sprookjeshuwelijk met Barcelona, de trouwjurk die al je verwachtingen zal overtreffen.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171