SOTTERO and MIDGLEY | BERLIN

Stap binnen in de betoverende wereld van trouwjurk Berlin, een meesterwerk van Sottero and Midgley dat jouw speciale dag tot leven brengt met tijdloze elegantie en moderne finesse.

Het silhouet van Berlin is een perfecte fit and flare, waardoor het zowel vleiend als hedendaags is. De diepe V-hals voegt een vleugje verleidelijkheid toe aan de klassieke snit, terwijl de kathedraal sleep een dramatisch statement maakt bij elke stap die je zet.

Gemaakt van kant doordrenkt met sprankelende kralen, omhelst ze je figuur op een manier die zowel subtiel als sensationeel is. Elk detail straalt luxe en glamour uit, waardoor je in het middelpunt van de aandacht staat op jouw grote dag.

De diepe V-rug voegt een moderne twist toe aan de tijdloze esthetiek van de jurk, waardoor het een perfecte keuze is voor bruiden die streven naar een eigentijdse elegantie.

Wil je deze prachtige jurk passen en ervaren hoe het jouw droombruiloft compleet maakt? Maak nu een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk die je persoonlijkheid weerspiegelt en waarmee je schittert op je grote dag.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171