SOTTERO and MIDGLEY | BISETTE

Stap in de dromerige wereld van de Bisette trouwjurk van Sottero and Midgley. Deze prinsessenjurk biedt het perfecte silhouet voor een bruid die op haar grote dag straalt als een prinses. De sweetheart halslijn voegt een romantische touch toe, terwijl de kathedraal sleep een majestueus statement maakt.

Wat deze jurk echt betoverend maakt, is het materiaal. Prachtige kanten motieven in combinatie met glinsterende tule creëren een schitterend effect. Beeld je in hoe het licht speelt met de kralen en het kant, waardoor je als een stralende ster over het gangpad schittert.

De V-rug voegt een vleugje verfijning toe aan dit sprookjesachtige ontwerp. Het geeft de jurk een moderne twist en accentueert je rug op een elegante manier.

Wil je deze droomjurk passen en ervaren hoe het is om een prinses te zijn op je trouwdag? Maak nu een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk die past bij jouw stijl en persoonlijkheid, zodat je straalt op je speciale dag.

Tot binnenkort!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171