SOTTERO and MIDGLEY | COHEN

Ontdek de pracht van de Cohen trouwjurk van Sottero and Midgley! Deze adembenemende mermaid-jurk belichaamt pure elegantie met een moderne twist. Het silhouet van de jurk volgt moeiteloos de contouren van je lichaam, waardoor je een prachtig zandloperfiguur krijgt. Met een diepe V-hals vooraan straalt deze jurk een subtiele sensualiteit uit, perfect voor de zelfverzekerde bruid.

Wat deze jurk echt opmerkelijk maakt, is de “extended illusion lace train”. Dit betekent dat de sleep van de jurk opvalt door prachtige kanten details, wat een extra dosis charme en elegantie toevoegt aan je look terwijl je door het gangpad schrijdt. De sleep lijkt bijna te zweven en voegt een dromerig element toe aan deze schitterende creatie.

Het gebruik van sequin lace motifs over tulle als materiaal zorgt voor een unieke textuur en een vleugje glans. De combinatie van kant en tule voegt een romantisch aspect toe aan deze moderne jurk.

De achterkant van de jurk is een V-rug, wat een elegante en subtiele onthulling van je rug mogelijk maakt. Bovendien zijn er zakken toegevoegd, wat niet alleen praktisch is, maar ook een moderne en onverwachte touch geeft aan deze klassieke bruidslook.

Maak vandaag nog een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden om deze adembenemende Cohen-jurk te passen en te ontdekken hoe deze jouw trouwdag extra bijzonder kan maken.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171