SOTTERO and MIDGLEY | CYPRUS

Zoek je een adembenemende trouwjurk die jouw sprookjesachtige dag perfect weerspiegelt? Ontdek de kracht van de Sottero and Midgley Cyprus jurk! Deze jurk belichaamt tijdloze elegantie met moderne accenten, waardoor je straalt als nooit tevoren.

Cyprus biedt een prinsessen silhouet dat je figuur flatteert en je een majestueuze uitstraling geeft. De sweetheart halslijn voegt een romantische en vrouwelijke touch toe, terwijl de kathedraal sleep een vleugje drama en grandeur biedt.

De jurk is gemaakt van verfijnd en onversierd bloemenjacquard, wat een luxueuze uitstraling geeft en je opvalt op je grote dag. De rechte ruglijn en de toevoeging van zakken zorgen voor een eigentijdse twist en praktische elegantie.

Wil je deze droomjurk passen? Maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden en beleef zelf de magie van deze jurk. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Bij Bruidsstudio Robin zorgen we ervoor dat jouw trouwdag perfect wordt met een unieke en adembenemende look. Wacht niet langer, maak je pasafspraak en laat ons je begeleiden naar jouw onvergetelijke moment.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171