SOTTERO and MIDGLEY | EVANGELINE

Ben je op zoek naar de perfecte trouwjurk die je zal laten stralen op je grote dag? Zoek niet verder, want de Evangeline trouwjurk van Sottero and Midgley is een ware droom die uitkomt. Deze jurk is doordrenkt van elegantie en stijl, met een snufje romantiek.

Het mermaid silhouet van de Evangeline zorgt ervoor dat je figuur op een elegante manier wordt geaccentueerd, terwijl de v-halslijn je decolleté subtiel benadrukt. De jurk is gemaakt van prachtig kant, wat een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan je look.

En laten we het niet hebben over de betoverende details! De diepe v-rug voegt een vleugje verleiding toe, terwijl de kathedraalsleep voor een majestueuze uitstraling zorgt terwijl je door het gangpad loopt.

Wil je deze droomjurk passen en ervaren hoe het voelt om de mooiste versie van jezelf te zijn op je trouwdag? Maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden en laat ons je helpen bij het vinden van de Evangeline trouwjurk die bij je past. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je er stralend uitziet op je grote dag.

Wacht niet langer, kom langs en vind de jurk van je dromen!

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171