SOTTERO and MIDGLEY | JUNIPER

Zoek je een bruidsjurk die je laat stralen als nooit tevoren? Maak kennis met de prachtige Juniper trouwjurk van Sottero and Midgley. Met dit adembenemende ontwerp zul je op je trouwdag ongetwijfeld de show stelen.

Deze jurk heeft een klassieke ballgown silhouette dat je figuur op de mooiste manier omhult. De v-halslijn voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de kathedraal sleep een majestueuze uitstraling creëert die je gang naar het altaar nog indrukwekkender maakt.

De jurk is vervaardigd uit hoogwaardig satijn, waardoor het een luxueuze glans heeft en prachtig valt. De v-rug voegt een vleugje verfijning toe en wordt perfect aangevuld door de off the shoulder ballon mouwen, die een moderne en romantische twist aan het ontwerp geven.

Wil je deze droomjurk passen en ervaren hoe het voelt om een prinses te zijn op je trouwdag? Maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen te werken aan jouw onvergetelijke bruidslook.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171