SOTTERO and MIDGLEY | MARILYN

Maak je klaar om verliefd te worden op de prachtige Sottero and Midgley trouwjurk genaamd Marilyn. Deze jurk belichaamt elegantie en verfijning op zijn best en is een absolute droom die uitkomt voor de moderne bruid van vandaag.

Stel je voor: je stapt de ceremonie binnen in een Marilyn-jurk en laat iedereen ademloos achter. Het verleidelijke mermaid silhouet omarmt je rondingen op de perfecte manier, terwijl de verleidelijke V-halslijn je een glamoureuze uitstraling geeft.

En die sleep? Een adembenemende sleep die de aandacht trekt terwijl je naar het altaar loopt. Het stretch Mikado materiaal zorgt ervoor dat je comfortabel kunt bewegen en je alle vrijheid hebt om te dansen en te genieten.

Wat betreft de rug, de rechte rug met knoopjes sluiting voegt een vleugje klassieke elegantie toe aan het geheel. Het zijn die kleine details die deze jurk echt speciaal maken.

Wacht niet langer, maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden en laat ons je helpen om de Marilyn-jurk te passen. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de jurk van je dromen, zodat je straalt op je grote dag.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171