SOTTERO and MIDGLEY | POSITANO

Ben je op zoek naar de perfecte trouwjurk die je doet stralen als nooit tevoren? Maak kennis met de Positano van Sottero and Midgley, een droom die uitkomt voor elke moderne bruid die op zoek is naar een adembenemende look op haar grote dag.

De “Positano” is een ware blikvanger met een verfijnde mermaid silhouet dat je rondingen op elegante wijze omarmt. De diepe V-halslijn voegt een vleugje verleiding toe, terwijl de Kathedraal sleep je een prinsessenachtige allure geeft terwijl je door het gangpad schrijdt.

Wat deze jurk echt magisch maakt, is het gebruik van hoogwaardige kralen en kristallen die subtiel schitteren bij elke beweging die je maakt. De lichte plunge rug voegt een eigentijdse twist toe aan het klassieke ontwerp, waardoor je er vanuit elke hoek stralend uitziet.

Wil je deze prachtige jurk passen en zien hoe het je staat? Wacht niet langer en maak een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de jurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt, zodat je je als een echte godin voelt op je speciale dag.

Wacht niet te lang, en wie weet tot snel bij Bruidsstudio Robin!

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171