SOTTERO and MIDGLEY | SUNDANCE

Zoek je naar een droomjurk die prinsesachtige elegantie en moderne flair combineert? Ontmoet de Sundance trouwjurk van het gerenommeerde merk Sottero and Midgley. Met een verfijnde A-lijn pasvorm belichaamt deze jurk tijdloze schoonheid met een eigentijdse twist.

De diepe V-hals voegt een vleugje verleiding toe, terwijl het delicate bloemenkant en tule materiaal een romantische en luchtige uitstraling creëren. De jurk wordt compleet met een indrukwekkende kathedraalsleep, waardoor je een majestueuze entree maakt.

De lichte plunge rug wordt benadrukt met verfijnde knoopjes details, wat een extra dimensie van elegantie en charme toevoegt. Dit alles komt samen in een perfecte harmonie van stijl en comfort.

Maak je klaar om te stralen in de Sundance-jurk en jezelf te transformeren in een betoverende bruid. Ervaar het gevoel van deze prachtige jurk door een pasafspraak te maken bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de jurk die je trouwdag perfect maakt.

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring en de ultieme zoektocht naar je droomjurk.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171