SOTTERO and MIDGLEY | SUTTON

Ontmoet Sutton, de belichaming van tijdloze elegantie en hedendaagse flair in de wereld van bruidsmode. Als een meesterwerk van Sottero and Midgley brengt ze het beste van twee werelden samen: een klassiek A-lijn silhouet met moderne details die de verbeelding prikkelen.

Het silhouette van Sutton omhelst de vrouwelijke vormen met een gracieuze A-lijn, een stijl die zowel flatteus als comfortabel is. De sweetheart halslijn voegt een vleugje romantiek toe, waardoor de bruid straalt met een tijdloze schoonheid.

De jurk wordt compleet gemaakt met een verfijnde chapel sleep, waardoor een dramatische en elegante achtervolging ontstaat terwijl je door het gangpad loopt. Het materiaal van bloemenkant over tule voegt een delicaat en verfijnd element toe, waardoor Sutton een dromerige en onvergetelijke uitstraling krijgt.

De rug wordt gekenmerkt door zichtbare belijning, wat een eigentijdse en gedurfde twist toevoegt aan de klassieke A-lijn. Het corset topdetail voegt niet alleen een vleugje glamour toe, maar biedt ook de perfecte pasvorm. Voor de bruid met een moderne stijl en een vleugje gedurfde flair heeft Sutton ook een dijhoge split, wat een onverwachte en onweerstaanbare toevoeging is.

Voor degenen die zich verliefd hebben gevoeld bij de beschrijving van deze japon, nodigen we je uit om een pasafspraak te maken bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Hier kun je deze droomjurk ervaren en zien hoe hij jouw unieke stijl omarmt. We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

See you soon!
XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171