SOTTERO and MIDGLEY | TANICA

Betreed de wereld van tijdloze elegantie met de Tanica trouwjurk van Sottero and Midgley, een ware belichaming van romantiek en verfijning. Deze prachtige jurk heeft een sensueel mermaid silhouet dat je rondingen omarmt en je figuur flatteert op de meest gracieuze manier mogelijk.

Het diepe sweetheart decolleté voegt een vleugje romantiek toe, waardoor de jurk een subtiel en verfijnd karakter krijgt. De 3D-kantmotieven met kralen, die rijkelijk over de tule zijn verspreid, zorgen voor een betoverende en luxueuze uitstraling.

De illusie rug met zichtbare belijning geeft een moderne twist aan het klassieke ontwerp, waardoor de jurk zowel tijdloos als eigentijds aanvoelt. De chapel sleep voegt een vleugje drama toe terwijl je door het gangpad schrijdt, waardoor je aanwezigheid nog meer wordt benadrukt.

Om deze droomjurk te passen en je eigen unieke stijl te ontdekken, nodigen we je uit voor een pasafspraak bij Bruidsstudio Robin in Leeuwarden. Onze deskundige consultants staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte jurk voor jouw speciale dag.

See you soon!

XoXo Robin

Nieuwe 2024 collectie!

Robin helpt je graag verder

De nieuwe 2024 collectie hangt in de winkel.

Maak een pasafspraak en kom langs!

Bel ons nu via 0615446171